Oldal kiválasztása

Pályaválasztási útkutató

Megismered önmagad, és ezáltal megtanulod elérni a vágyaid, hogy kiteljesedj abban, amit valóban szeretsz. Felismered saját erősségeid, erőforrásaid, hogy ezáltal olyan tevékenységet válassz, ami hivatás is lesz egyben, ahol hasznosnak és értékesnek érzed magad, és amiből jól meg tudsz élni. Csoportban és egyéniben is van módod csatlakozni.

6 alkalom,
hetente
1*90perces  foglalkozás (most online)

N

10-12.-es továbbtanulás előtt álló diákoknak

Csoportban: 60.000 Ft/6 alk.

Egyéniben: 72.000 Ft/6 alk. 

Kronobiológia elemzés

A kronobiológia egy átfogó önismereti módszer, amely a születési dátumod alapján megmutatja az alapvető tulajdonságaidat, hogy a számodra legkedvezőbb módon használd őket. A személyiségelemzés három területre irányul, a fizikai, az érzelmi és a szellemi síkra, hogy mélyebb megértést kapj magadról, viselkedésedről, érzelmeidről és jobban megértsd a szülő-gyermek kapcsolatodat.

1*90 perces egyéni alkalom (online)

N

Szülőknek

12.000 Ft

Pálya-ÚJRA-választó csoport

Ha úgy érzed, nem az utadon vagy, és tervezed a váltást, csatlakozz a csoporthoz, tervezd meg az új irányokat. Mert tudjuk, aki csak nyavalyog, de nem változtat, annak nem fáj eléggé. Ne várd meg, hogy kényszerhelyzetbe kerülj, lépj magadtól előre, légy életed proaktív szereplője!

7 alkalom,
hetente
1*120 perces  foglalkozás személyesen

N

Pálya-újra-választóknak, váltás előtt állóknak

Csoportban 120.000 Ft/7 alk.

(igény esetén részletfizetés)

Szülői FELVI-lágosító előadás

A cél, hogy szülőként megismerd a felsőoktatási rendszert, hogy pontosan mire kell figyelni a felvételinél, milyen dátumok és követelmények vannak, így te is naprakész lehetsz.

1 órás előadás rengeteg információval

N

Szülőknek, akiknek gyermeke továbbtanulás előtt áll

Naprakész leszel a felvételivel kapcsolatban 

Széchenyi 2020 infloblokk