Oldal kiválasztása

Pályaválasztási útkutató

Megismered önmagad, és ezáltal megtanulod elérni a vágyaid, hogy kiteljesedj abban, amit valóban szeretsz. Felismered saját erősségeid, erőforrásaid, hogy ezáltal olyan tevékenységet válassz, ami hivatás is lesz egyben, ahol hasznosnak és értékesnek érzed magad, és amiből jól meg tudsz élni. Csoportban és egyéniben is van módod jelentkezni

6 alkalom,
hetente
1*90perces  foglalkozás 

N

10-12.-es továbbtanulás előtt álló diákoknak

Egyéniben: 72.000 Ft/6 alk. 

Csoportban /párban: 60.000 Ft/6 alk./fő

Pálya-ÚJRA-választó

Ha úgy érzed, nem az utadon vagy, és tervezed a váltást, segítek megtervezni az új irányokat. Jelentkezz egyéniben, vagy figyeld, mikor indul új csoport. Mert tudjuk, aki csak nyavalyog, de nem változtat, annak nem fáj eléggé. Ne várd meg, hogy kényszerhelyzetbe kerülj, lépj magadtól előre, légy életed proaktív szereplője!

6 alkalom,
hetente
1*90 perces  foglalkozás

N

Pálya-újra-választóknak,   váltás előtt álló felnőtteknek

Egyéniben 72.000 Ft/6 alk.

Kronobiológia elemzés

A kronobiológia egy átfogó önismereti módszer, amely a születési dátumod alapján megmutatja az alapvető tulajdonságaidat, hogy a számodra legkedvezőbb módon használd őket. A személyiségelemzés három területre irányul, a fizikai, az érzelmi és a szellemi síkra, hogy mélyebb megértést kapj magadról, viselkedésedről, érzelmeidről és jobban megértsd a szülő-gyermek kapcsolatodat.

1*90 perces egyéni alkalom (online is)

N

Diákoknak, szülőknek

12.000 Ft

Szülői FELVI-lágosító előadás

A cél, hogy szülőként megismerd a felsőoktatási rendszert, hogy pontosan mire kell figyelni a felvételinél, milyen dátumok és követelmények vannak, így te is naprakész lehetsz.

1 órás előadás rengeteg információval

N

Szülőknek, akiknek gyermeke továbbtanulás előtt áll

Felvételi jelentkezési időszakban elérhető 

Széchenyi 2020 infloblokk